חגיגת TED 2 - מהפכת הקהילות
קהילות כמנוע לפיתוח עסקי
מרצה: מייק זילברג
1. קהילות כמנוע לפיתוח עסקי: מכירים עסקים שבנו קהילות? קהילות שהפכו לעסק? מסתבר שיש ממש מודלים מאחורי הקהילות הללו למרות שחלק גדול מהן נוצרו בטעות.
מייק זילברג הוא מנכ״ל ומייסד IS-CL חברת ייעוץ ויישום אסטרטגי שמסייע לארגונים להקים קהילות כמנוע לפיתוח עסקי. הקים קהילות לארגונים כבר מעל 18 שנה. מייק עבד בחברות גדולות כמו KPMG , Redbull ו Wework וחוקר קהילות כמנוע לפיתוח עסקי ברחבי העולם מעל כבר 3 שנים. מייק גם יביא כמה מהמתודולוגיות החדשות ביותר וכמה שהוא בנה איתם הוא עוזר לארגונים ברחבי העולם.
2. משפטי מפתח:
1. יסודות לבניית קהילתיות - מתווה מוביל למתודולוגיות חדשות לבניית קהילה
2. איך להכניס קהילתיות כחלק מהאסטרטגיה העסקית
3. איך מודדים הצלחה של קהילה ארגונית
4. מקרי בוחן מרתקים
3. תקציר: עד עכשיו מעט מאוד חברות השקיעו ממש בקהמת קהילות. אלו שכן הקימו קהילות עשו את זה מתחת לראדר. תוכניות סגורות ופחות מוכרות בהכרח. בעשור האחרון אנו עדים לפריחה אקספוננציאלית בתחום. המון ארגונים רוצים קהילה אבל לא בדיוק מבינים מה זה קהילה, לא מבינים איך זה יכול להיות חלק מהארגון שלהם. חלק גדול מהם חושב שמדובר פשוט בנוכחות דיגיטלית או קבוצה ברשת חברתית כזאת או אחרת. אבל קהילות משמעותיות, כאלה שמביאות ערך לארגון דורשות חשיבה אסטרטגית ותכנון מקדים לצד ליווי צמוד והשקעה בקהילה. השאלה שעולה. האם ארגונים באמת מוכנים להשקיע בקהילה?
4. מוזמנים ליצור קשר דרך המייל mike@isclsummit.com
לנוחותך, להלן התקציר כפי שפורסם בתכנית הכנס 2019:
תקציר:
לפני כשנתיים, אחרי 6 שנים של עבודה בפועל בתחום פיתוח כלכלה אזורית וקהילות כמנוע לפיתוח עסקי הבנתי שזה העתיד. התובנות הגדולות בכלל הגיעו באירוע מידברן שלאחר מכן נסעתי לכמעט חודשים לארה"ב לברנינגמן ולכנס המקצועי הגדול והיוקרתי ביותר עד אז לניהול קהילות דיגטליות. הבאתי מקרי בוחן ומודלים מהחברות והיועצים המובילים בעולם.
אנחנו נדבר על כמה חלוקות של סוגי קבצים ואביא מקרי בוחן של החלוקה של בניתי בין חברות מבוססות קהילה אל מול קהילות מונעות ע"י חברה וחמישה תת סוגים של קהילות בסוג השני ולמה זה חשוב להבחין.
מייק זילברג, תואר-ראשון בכלכלה, בוגר המחלקה הכלכלית של KPMG כייעוץ אסטרטגי. MBA בהתמחות בחדשנות, יזמות ומערכות מידע.
עבדתי כשכיר בשביל חברות כמו Redbull כמנהל מותג סטודנטים וב Wework כמנהל קהילה בכיר. הקמתי מאפס כנס בינלאומי בשם IS-CL שהגיעו אליו מובילים קהילות סטארט-אפ ממעל 50 מדינות והחברה שלי מייעצת לארגונים ברחבי העולם.
מפתחות להצלחה של קהילות דיגיטליות
מרצה: גלית גנאור
1. שם ההרצאה/סדנא: מנוסחת באופן מסקרן - מעורר עניין ומשקף, כשאלה או משפט המשלב מושגים משני עולמות: הסיפור שלך עם עולם תוכן מקצועי.
2. משפטי מפתח: מהם ה 3-5 "Take-aways" שירוויחו המשתתפים מהמפגש אתך? נסח/י את הערך בשלושה עד חמישה משפטים (תוך חיבור לשאלות העבודה של הכנס).
1.
2.
3.
4.
5.
3. תקציר: אנא תאר/י בקצרה את תוכן המפגש אתך: הסיפור שלך, התמה מרכזית כשאלה לדיון.
4. כרטיס ביקור: איך תרצה/י שנציג אותך/ אתכם?
לנוחותך, להלן התקציר כפי שפורסם בתכנית הכנס 2019:
תקציר:
ההרצאה תציג שלבים בתפתחות של קהילות בהתבסס על מחקרים שנעשו בקהילות ארגוניות רבות בעולם (Community Round Table) . מהם השלבים אותם עוברת כל קהילה, מהם המנגנונים אותם יש לבנות כדי שקהילה תצליח, ומי הם בעלי התפקידים בתוך הקהילה. בנוסף יבואו דוגמאות של קהילות דיגיטליות מארגונים שונים וביניהם, קהילת פאי, יוצגו היכולות הגלומות לחברי הקהילה לחזק את המוניטין הדיגיטלי שלהם. דגש על הערך שהם יכולים לקבל מקהילת פאי בנושא של למידה.
המטרה היא הקנייה של מודל פרקטי של צמיחה והתפתחות של קהילה .
גלית גנאור Galit Ganor , יועצת ארגונית,מנכ"ל Social Knowledge המתמחה בנושא של הקמה של קהילות ידע, חוכמת ההמונים בארגונים, סביבות עבודה דיגיטליות מבוססות על רשתות חברתיות עוסקת כבר 15 שנה. ומלווה מקצועית את הקהילה הדיגיטלית של פאי. בעברה גלית עבדה בהטמעה של ניהול ידע ודיגיטלזציה במגוון בנקים וחברות ביטוח, הייתה מנהלת הידע בחברת Clicksoftware עבדה עם ארגונים כגון CheckPoint, Mellanox, Orbotech ועוד בהקמה של קהילות ידע מקצועיות, סביבות עבודה דיגיטליות ותהליכי שיתוף בידע. כיום גלית עובדת עם מספר כלים דיגיטליים חדשים, ביניהם Igloo ומלווה את הארגון בהקמה והטמעה של סביבות עבודה דיגיטליות בארגונים. למידע נוסף - http://socialknowledge.co.il
במשפט אחד – אני לוקחת דברים שמתרחשים באינטרנט ומתאימה אותם לתוך היום יום של הארגון.
קהילה לבסיס ליצירת Employee engagement
מרצה: טלי דגני שפירא
1. שם ההרצאה/סדנא: מנוסחת באופן מסקרן - מעורר עניין ומשקף, כשאלה או משפט המשלב מושגים משני עולמות: הסיפור שלך עם עולם תוכן מקצועי.
2. משפטי מפתח: מהם ה 3-5 "Take-aways" שירוויחו המשתתפים מהמפגש אתך? נסח/י את הערך בשלושה עד חמישה משפטים (תוך חיבור לשאלות העבודה של הכנס).
1.
2.
3.
4.
5.
3. תקציר: אנא תאר/י בקצרה את תוכן המפגש אתך: הסיפור שלך, התמה מרכזית כשאלה לדיון.
4. כרטיס ביקור: איך תרצה/י שנציג אותך/ אתכם?
לנוחותך, להלן התקציר כפי שפורסם בתכנית הכנס 2019:
תקציר:
כלים ופרקטיקות של בניית קהילה בעלת עניין משותף וקהילה פנים ארגונית בפרט משלב התכנון, ועד הביצוע שמביאה ליצירת מחויבות, נאמנות והובלה בתוך הקהילה. על מנת לבנות קהילה מצליחה ופעילה יש לייצר חיבור ומחויבות של משתתפיה לקהילה. הפרקטיקות עליהן אספר הן פרקטיקות בהן ניתן להשתמש גם בארגון על מנת לפתח את המחויבות הארגונית הפנימית.
אחלוק אתכם כלים אותם למדתי מניסיוני האישי בבנייה, הקמה וניהול קהילות:
- בניית קהילה משלב החשיבה והתכנון
- יציאה לדרך בהתאמה לארגון שלך
- חיבור והנעת הקהילה
- יצירת המשכיות ומעורבות
טלי דגני שפירא, דירקטור מש"א בחברת Travelsuit, מלווה מנהלים, יועצת ארגונית ומנהלת מש"א עם מעל 13 שנות ניסיון בהיי טק, חברות גלובאליות וסטארט אפים. יזמית, מקימה ומנהלת קהילות ("לא לבד בחל"ד", Managers 4 Managers ועוד). פודקאסטרית (Managers 4 Managers), בעלת תואר MBA מאונ' ת"א, מאמנת ומנחת קבוצות מוסמכת.
- 333 views
- 2 previews
- 20 versions
- 0 comments
- 1 follower
- Updated By:
- Mike Silberg
- March 14, 2020
- Posted By:
- גלית גנאור Galit Ganor
- June 26, 2019
- Versions:
- v.20
Page Options
0 Comments